skip to Main Content

Nama Hubbee membawa maksud cinta dan kasih sayang. Hubbee sebuah jenama 100% muslim di bawah syarikat Hadaya Sdn Bhd. Produk utama Hubbee adalah madu sidir dari Yaman yang bertaraf 5 bintang dan telah diuji oleh makmal MARDI. Hasil ujian mendapat madu Hubbee mempunyai kualiti setanding dengan madu-madu dunia yang lain dan  mempunyai nilai perubatan yang sangat tinggi. Madu Hubbee boleh dimiliki dengan harga mampu milik secara online sahaja.


Jika berminat menjadi ejen di tempat anda, boleh mendaftar disini.

madu berkualiti
MADU SIDR ASLI YAMAN
KELUARAN HADAYA SDN BHD
Berkualiti tinggi
Berkualiti tinggi

Kepakaran kami di hubbee adalah menyediakan bekalan madu lebah sidr ASLI, bertaraf 5 bintang kepada anda, untuk anda manfaat bersama keluarga dan rakan2 anda yang tersayang.

Madu Sidr Yaman - Pengedar Malaysia
  • Hubbee merupakan jenama makanan herba yang mana kami cukup meneliti elemen2 kualiti.

  • Pengguna tidak perlu risau akan kualiti setiap produk yang kami keluarkan. Sememangnya, jenama hubbee ini merupakan jenama selamat digunakan oleh setiap lapisan umur.

  • Hubbee juga mementingkan kebersihan di sepanjang proses pembungkusan di Kilang.

  • Produk Madu Sidr yang kami keluarkan ini, merupakan produk sulung yang menerima sambutan yang begitu hebat di pasaran.

  • Selain terbukti asli oleh pihak makmal MARDI, kenikmatan madu sidr hubbee ini juga terserlah selepas ramai pengguna merasainya buat kali pertama.HUBBEE - Madu Sidr Asli Yaman

Copyright © All Rights Reserved.

error: Content is protected !!